请登录

登录后更精彩...
樓主: 文風幼體

愛情有圖好辦事~!!

中级会员

金牌会员

亂馬1/2~偶然可以客串~歌~C9!

中级会员

其實文瘋你有冇出軌偷過食

金牌会员

色心總有色膽欠奉...大灣區男神普遍現生理現象~~吹水唔抹 扮型入格 口衰邋遢 實良善發

咩嘢叫做『出軌偷過食』呀哥哥..我..咩都唔識架..哥哥你教我啦~~~!!!

中级会员

嫂夫人一定擰你耳仔

中级会员

大夫,您係咪知道和有睇過資料,男人到了一個年齡,佢會想出軌,唔係基於任何,而係佢自身的歲數會導致佢有出軌既意向?

您係咪因為係大夫,所以您知道以上,如七年之癢係因為荷爾蒙驅使?
假如以上的資料係正確,您認為一個男人,知道原黎老左,係會咁的,那樣您覺得,佢自己會因為這資料的訊息促使佢由出軌扭轉至唔出軌冇?
知識係咪可以改變命運。
大夫,您平時點知咁多東西的?我唔知好多東西,我係因為疑問,才問網絡,假如我冇疑問,就唔知東西了。

金牌会员

『水瓶星座』與世無爭..『水瓶星人』與別不同..我們的世界..主要次元活在自我內心最誠真深處..每日每天自潔自愛多於也勝於愛世人&旁人..『水瓶星座醫生』人在宇宙的中心..『抑揚頓挫』&『清幽雅潔』&『與世無爭』~!!

中级会员

大夫,今期您想係告知,除了過早有性行為和太多性伴侶外。報導裡,醫生都有告知了重點。
主要要知道佢既墮胎方法和佢墮胎後幾時進行性行為?
假如佢在懷孕時已經得了那病毒,然後佢手術墮胎,若係導致組織創傷那種,那病毒就會變得活躍起來。
假如佢在懷孕時未得那病毒,然後佢手術墮胎,若係導致組織創傷那種,而在未好返前,佢進行性行為,那樣若遇到病毒,那時病毒就會變得活躍起來。
我覺得唔太關那4年時間的AV生涯,但是有因素,不過較早前所導致的因素較高。
一般人唔一定墮胎,不過流產了要手術,一樣是名,所以我並唔係寫任何。
大夫您之後就水調歌頭,您係咪認為個重點已經唔係能否再懷孕,已是想告知:未幾殆。所以您在那!!??!!。

中级会员

有錯請指正。謝謝。
因為我發現,那些若得知糖尿病去到大約12,但係佢唔食藥,佢怎樣怎樣怎樣能去到大約7,所以我覺得我錯了,雖然胰臟疲累了,但係使我感到葡萄血未必稱霸血液,佢同病毒既理論應該唔一樣,因此那例子,使我感到至少目前仲有可能,就係活得像得到糖尿病,或者可能的。

做人就係來來去去得果幾條路去了。
大夫有感歎係教導篇的話,要重點,不然我唔明白想點。睇到有錯,可以的話up下,唔係錯了就應該bye了。

金牌会员

當糖尿病去到大約12,就係要食藥,佢怎樣怎樣怎樣能去到大約7就靠食藥..唔食就..打針囉..『糖尿病』又不傳人的..要拐要爛要盲也是『閣下自理』..病還是『會傳人』的麻煩多了...

唔係喎..都會『遺傳喎』..咁就要戒『扑嘢』了~!!或者『被扑囉』~!!

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册